Quan arribi aquest jorn

QUAN ARRIBI AQUEST JORN...

GEORGETTE AGUTTE   ( 1867-1922 ) " Una Dona amb  un ram  de lilàs"                                              ...

divendres, 28 de desembre del 2018

CONCERTS DESCOMPASSATS...!






CONCERTS DESCOMPASSATS...!



Celebro la vida de cada ésser a la Terra. Valoro l'existència de cada criatura. Ballo i canto amb tots, als quals agafo de les mans amb cor bategant al compàs dels seus cossos.


Soterro qualsevulla eina de destrució; hi dono llum a les energies alliberadores; trenco a poc a poc les  baules; hi sóc la meva pròpia guardiana.

Hi visc de prestat en aquest planeta el qual a ningú no li pertany, menys encara, als qui s'hi han posat corones a sobre de les seves testeroles i, ceptres a les seves grapes escamoses.   


Les creus: senyals de mort per als cristians, però per alguns, que hi són al marge de qualsevol religió, pot simbolitzar-ne una altra representació: els quatre punts cardinals: Nord, Sud, Est i Oest.



No hi som ací, per a reviure els òbits de cap ésser, ni per a cartografiar els mapes dels difunts, tampoc hem de rendir-ne cult a cap ni una recreació, fruit de les ments delirants, les quals s'hi complauen per disfressar-ne déus inventats amb ropatges divins. 

Hi som ací per a desvetllar els secrets que duem inscrits a la nostra ànima; cadascun de nosaltres hi serà portador d'uns dons, o potser d'uns maleficis, que per a excel.lir-los tots alhora n'hem de desembolicar-los dels seus embolcalls impol.luts.

 
Adela Payá i Prats  


               🤔♥️🤗😄🌱                  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada